תהליך המיון לתפקיד ניהולי במרכז קהילתי
- קבלת קורות, מילוי טפסים (אישורים מהמשטרה והצהרה בדבר קרובי משפחה המועסקים בחברה למתנ"סים או בדירקטוריון) וצירוף של 5 ממליצים מטעמכם.
- זימון לריאיון - במהלך הריאיון יערכו היכרות אישית אתכם פנים-מול-פנים ויעריכו האם אתם מתאימים לתפקיד ניהולי. זהו שלב מסנן.
- מבדקים ממוחשבים ופניה לממליצים - אם עברתם את הריאיון בהצלחה, יתחילו לפנות לממליצים (בדרך כלל אנשים שפיקדו או ניהלו אתכם בעבר) ובמקביל תערכו מספר מבחנים ממוחשבים הבודקים את התאמתו של המועמד לתפקיד והם כוללים 3 סוגי מבחנים: מבחנים פסיכומטריים (יכולות קוגניטיביות כמו כישורים לוגיים, מתמטיים ומילוליים), מבחן אישיות המבוסס על שאלון דיווח עצמי ומבחן אמינות.
- מרכזי הערכה וקורסי עתודה ניהולית - אם עברתם את הריאיון ואת המבחנים הממוחשבים בהצלחה, תעברו מרכז הערכה שנמשך יומיים ואשר יבחן את יכולותיכם לפתור בעיות בצוות תוך דגש על היכולות החברתיות, המנהיגותיות והפיקודיות שלכם.
- ועדת בחירה ביישוב - אם עברתם בהצלחה את מרכז ההערכה, המשוכה האחרונה לפני קבלת תפקיד ניהול המרכז הקהילתי היא ועדת בחירה ביישוב. בשלב זה תעברו ראיונות מול ראש הרשות המקומית, נציגים מהרשות, חברים בהנהלת המתנ"ס ונציגי החברה למתנ"סים. בסופם של הראיונות תבחר ועדת הבחירה ביישוב את המועמד המתאים ביותר לתפקיד.
אודות תפקיד מנהל בחברה למתנ"סים
מנהל מתנ"ס הוא אדם שמצופה ממנו לעבוד בשיתוף פעולה יחד עם כלל הגורמים (לקוחות, ראשי קהילה, מוסדות בארץ ועוד) על מנת להעשיר ולשפר את חייהם של תושבי הקהילה בתחומים כמו חברה, חינוך ופנאי. במסגרת תפקידו, הוא ייאלץ להתמודד עם אינטרסים מנוגדים, משאבים אנושיים וכלכליים מוגבלים ויהיה עליו לשמר את פעילות המתנ"ס הקיימת תוך הרחבתו לפעילויות מעשירות נוספות.
דרישות הסף לתפקיד מנהל בחברה למתנ"סים
- תעודות המוכיחות השכלה אקדמית
- ניסיון של לפחות 5 שנים בניהול צוות, תקציב ותוכניות.
- עבודה בשעות לא שגרתיות