המיונים באדם מילא כוללים מבחנים פסיכוטכניים ממוחשבים, שאמורים לבחון את היכולות הקוגניטיביות שלכם ואת דפוסי החשיבה. המבחנים האלה כוללים שאלות בנושאים של צורות, אנלוגיות מילוליות, לוגיקה ועוד. אם זה נשמע לכם מוכר, אתם לא טועים - סביר להניח שבעבר נבחנתם במבחנים האלה. אלא שאם כבר עבר זמן מאז המיונים לצו הראשון, שהם ככל הנראה הפעם האחרונה שבה נבחנתם במבחנים האלה, כדאי לכם להתרענן בחומר ולהכין את עצמכם לאתגרים שהמבחנים האלה מאופיינים בהם בגלל מגוון הנושאים הרחב שהם כוללים והגבלת הזמן שבה הם נערכים.
ערכת ההכנה שלנו תאפשר לכם להיחשף לנושאים הצפויים לכם במבחן, להסיר את האבק שהצטבר עם השנים, ללמוד שיטות פתרון שמותאמות להגבלת הזמן והכי חשוב - לתרגל אותן. הערכה זמינה לכם 24/7, כך שתוכלו לתרגל בה בכל זמן ובמכל מכשיר. בערכה תוכלו למצוא מגוון כלים: קובצי למידה, תרגולים ממוקדים, סימולציית מבחן ודו"ח תוצאות. כל האלמנטים הללו יחד, בונים לכם הכנה יסודית ומקיפה, וככה זה עובד:
במיונים לארגון נכי צה"ל ייבחן גם פוטנציאל ההתאמה שלכם מבחינה אישיותית באמצעות מבחן אמינות. מבחן אמינות הוא אחד ממבחני האישיות היותר מאתגרים ומבלבלים שקיימים בעולמות המיון. מדובר במבחן ממחושב שמסייע למעסיק לדלות מידע חשוב על מועמדים, בתחומים כמו יחס לאלכוהול, הימורים, יושרה במקום העבודה, ציות לחוקים ועוד. במבחן יופיעו מולכם היגדים שונים (האם עברת פעם ברמזור אדום? האם תדווח על קולגה מהעבודה שגנב מהמשרד?) ותצטרכו לדרג את מידת ההסכמה שלכם איתם. זה נשמע פשוט לביצוע, אבל מדובר במבחן מכשיל במיוחד.
בערכת האונליין שלנו למבחני אמינות יש 3 סימולציות מלאות שיעזרו לכם להתנסות במבחן. הסימולציות יספקו לכם את המפגש הראשוני עם סוג השאלות שיש במבחן אמינות, כך שלא תגיעו מופתעים אל המבחן האמיתי במיונים. בסוף כל תרגול תקבלו משוב מפורט על כל תחום שבו נבדקתם ותדעו באילו קריטריונים אתם עוברים ובאילו אתם צריכים להשתפר. במשוב תמצאו הסברים מפורטים שיעזרו לכם לשפר את התוצאות וגם איך להימנע מתשובות שיוצרות רושם שניסיתם להרשים את הבוחנים, במקום להיות כנים ועקביים בתשובותיכם.
ארגון נכי צה"ל הוא הארגון הרשמי מטעם המדינה שאחראי לדאוג לנכי צה"ל, גם בשמירה על הזכויות המגיעות להם וגם בליווי תהליך השיקום שלהם. הארגון הוקם בשנת 1949, דווקא מתוך מחאה של מספר נכי צה"ל על תנאי האשפוז שלהם, ששבתו עד שנפגשו עם ראש הממשלה דאז, דוד בן-גוריון. מאז ועד היום התרחבה משמעותית העשייה של הארגון, והוא דואג לא רק לתנאי אשפוז הולמים עבור אוכלוסייה זו, אלא גם להסדרי ביטוח , תהליכי שיקום, הטבות ופיצויים, השתלבות חברתית וסיוע נפשי.
בארגון יש מגוון משרות, גם עבור אנשי מקצוע מתחומי השיקום והטראומה וגם תפקידים אדמיניסטרטיביים וניהוליים: רכזי ליווי תעסוקתי, מנהלי אגף פוסט טראומה, סגני מנהלים, מעסים רפואיים, יו"ר מחוז, מרפאים בעיסוק, פיזיותרפיסטים ועוד.